Snel een uitgebreide portaalwebsite ontwikkelen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op de pagina startpaginascript is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Voor dat script kunt u online betalen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.