Start een eigen webshop

Wilt u een online winkel starten waarbij daarbij gemakkelijk de voorraad beheerd kan worden? U kunt een PHP script aanschaffen, waarmee het beginnen en het onderhouden van uw eigen internetshop heel eenvoudig te doen is. Een relevant onderdeel van zo een script is logischerwijs het beheerpaneel. Met de beheerschermen krijgt u de voltallige controle over uw eigen internetshop. U zult van iedere bestelling per e-mail op de hoogte houden worden.

Wilt u op korte termijn beginnen met behulp van een webwinkel script? U leest op PHP webshop meer over zulke scripts. Met een internetshop script is het beginnen van een internetshop vrij simpel. Met behulp van een betaalkoppeling wordt het mogelijk om de klant meteen te laten afrekenen voor de bestelde producten. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van elke binnengekomen bestelling.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. Zo kunt u een product in bijvoorbeeld verschillende maten aanbieden. Het is mogelijk om van iedere productvariant aan te geven hoeveel producten u binnen de voorraad heeft.

Met behulp van een beheeromgeving kan de website helemaal worden aangepast. Gedurende de installatie van de software maakt u het account aan waarmee u de webwinkel kunt beheren. Met het beheerdersaccount kan op elk moment in het beheergedeelte worden ingelogd. De internetshop kan zo op ieder gewenst tijdstip aangepast worden.