Start een eigen webwinkel

Het aanbieden van uw spullen via een webwinkel kan voor u een interessante optie zijn. Echter kan het zijn dat u geen ervaring met websites maken heeft. Het bouwen van een webshop wordt vrij eenvoudig wanneer u beschikt over het juiste PHP script.

Voor het toevoegen van nieuwe producten kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van uw site. Op de pagina Een webshop beginnen leest u meer over een script dat met een dergelijke beheeromgeving is uitgerust.

Bestelt een bezoeker iets binnen uw webwinkel? Er kan direct online voor bestelde goederen worden betaald. Wanneer de betaling succesvol is verlopen, zult u per e-mail een overzicht van de bestelling ontvangen. U kunt de spullen aan de hand van de e-mail verpakken en versturen naar uw klant.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.