Start een webwinkel

Is het starten van een internetwinkel een interessante optie voor u? Het is handig om daarvoor een tool te gebruiken. U kunt dan uw internetwinkel met behulp van een beheeromgeving wijzigen. Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze producten toe te voegen aan uw internetwinkel. De door u toegevoegde producten kunnen via de internetwinkel besteld worden.

Zou u een dergelijk internetshop script graag in gebruik nemen? U leest op Een webwinkel beginnen meer over zulke scripts. Met een internetshop script is het beginnen van een internetshop vrij simpel. Voor een bestelling kan meteen worden betaald via uw internet shop. Na het afrekenen zult u een e-mail ontvangen met daarin alle informatie om de spullen op te sturen naar de klant.

U kunt alle aspecten van de webwinkel wijzigen met behulp van de beheeromgeving. Het account voor het beheer van uw internetwinkel kan tijdens het installeren worden aangemaakt. Met het beheerdersaccount kan op elk moment in de beheeromgeving worden ingelogd. En kunt u de webwinkel op elk gewenst moment aanpassen.