Start eenvoudig een webshop

Met behulp van een online webwinkel kunt u uw eigen producten online verkopen. De betaling voor de producten kan online verlopen. Elke bestelling wordt opgenomen in een e-mail die u als verkoper ontvangt. Zo kunnen de producten makkelijk naar de klanten worden verstuurd.

Het is mogelijk om de producten van uw PHP webshop in diverse rubrieken in te richten. In elke categorie kan een productoverzicht worden getoond. In het overzicht kunnen daarnaast ook banners getoond worden. U kunt ook via affiliate banners wat bijverdienen aan uw PHP webshop.

De kleurstelling van uw website wijzigen is niet lastig. Verstand van de techniek is ook voor deze handeling niet nodig. Het aanpassen van de kleuren kan voor diverse elementen op uw website. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft.