Start uw eigen webshop

U kunt een webshop gebruiken voor de verkoop van uw eigen spullen. Een goede vindbaarheid van uw website is belangrijk. Zodat er daadwerkelijk klanten naar uw site komen. Een expert kan u helpen bij het opzetten van een succesvolle webwinkel.

Via de beheerschermen voegt u heel gemakkelijk nieuwe producten toe aan uw webshop. Over een script waarmee u gemakkelijk een webwinkel begint, leest u meer op Start een eigen webshop.

U heeft zelf de volledige controle over het uiterlijk van uw webshop. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Het aanpassen van de kleuren van uw webshop is verder heel makkelijk te doen. U zult de aangepaste kleuren meteen na de wijziging op de website kunnen zien. U kunt de bestanden met een FTP programma kopiëren naar uw webhosting pakket. Daarna zal de installatie van het script worden gestart. Het installatieproces wordt tijdens uw 1e bezoek aan de website gestart.

Met de webshop beheertool kunt u heel gemakkelijk uw voorraad updaten. U kunt per product verschillende varianten aanmaken. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. Zo worden alleen producten getoond die u daadwerkelijk op voorraad heeft.