Uw eigen affiliate shop bouwen

Kennis van websites maken is niet per se noodzakelijk indien u wilt starten met affiliate marketing. Bovendien zonder kennis van websites maken kan met behulp van een PHP script simpel een webshop worden gestart. Wat over het algemeen nodig is, is een goed script, webhosting en een passende domeinnaam. Met behulp van de link verderop in dit artikel kunt u het domein en de webhosting samen met het PHP script kopen.

Het aanschaffen van alle benodigdheden kunt u eenvoudig doen via de pagina affiliate shop. Samen met het script kunt u daar een mooie domeinnaam en een webhosting pakket aanschaffen. Een handleiding voor het gebruik van het affiliate script kunt u op de site van de aanbieder vinden. Het script bevat alle functies die u nodig heeft voor het starten van een affiliate shop.

Het onderhouden van de website hoeft niet vanaf een vaste plek te gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf het terras met een drankje uw website bijwerken. Dit onderhoud kost u overigens niet veel tijd omdat het bijwerken van het productassortiment automatisch gebeurt. Het assortiment wordt automatisch actueel gehouden omdat het script periodiek productfeeds inleest en de productinformatie bijwerkt.