Uw eigen affiliate website beginnen

Geld bijverdienen is prima te doen met een online affiliate webwinkel. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. Verloopt een sale via uw website, dan ontvangt u een affiliate commissie.

Voor het genereren van online inkomen is affiliate marketing uiterst interessant. U installeert de webwinkel 1x en daarna verloopt het inladen van de feeds automatisch. Daarna kunt u haast op de automatische piloot inkomsten genereren. Omdat de feeds automatisch ingelezen worden, zal het productaanbod altijd actueel zijn.

De pagina bevat meer informatie over het beginnen van uw eigen affiliate webwinkel. Een affiliate webwinkel beginnen kan heel eenvoudig met behulp van een PHP script. De aanschafkosten van dit PHP script verdient u vrij snel weer terug met uw affiliate webwinkel.

U zult de volledige controle over uw website krijgen via de beheeromgeving. Een aanpassing die u via de beheeromgeving doet zal direct zichtbaar zijn op de website. Naast uw baan kunt u vrij eenvoudig een extra inkomen met een affiliate website opbouwen. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.