Uw eigen webshop beginnen

Uw eigen spullen kunt u heel eenvoudig met een webwinkel verkopen. Natuurlijk zult u wel online reclame voor uw webshop moeten maken voor het aantrekken van klanten. Een expert kan u helpen bij het opzetten van een succesvolle webwinkel.

U kunt als beheerder inloggen in de beheeromgeving en daar producten toevoegen aan uw website. Over een handig webshop script leest u meer op de website Uw eigen webwinkel beginnen.

U heeft zelf de volledige controle over het uiterlijk van uw webshop. In de beheeromgeving kunt u de gewenste rubrieken van uw webwinkel aanmaken. Verder stelt u de kleuren van uw site heel makkelijk in via de beheeromgeving. Na het aanpassen van de kleuren zal de website direct in de nieuwe kleuren te zien zijn. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Nadat u de bestanden heeft geplaatst, kunt u het installatieproces starten.Tijdens uw 1e bezoek aan de website zal deze installatie geactiveerd worden.

Met de webwinkel software is het heel eenvoudig om uw voorraad te beheren. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.