Uw eigen webwinkel beginnen

Wilt u beginnen met een eigen internetwinkel waarbij ook een voorraad module beschikbaar is? Er zijn scripts beschikbaar waarmee u zelf een internetwinkel kunt beginnen. Met dit internetwinkel script krijgt u de beschikking over een beheerpaneel. De beheeromgeving geeft u de totale controle over uw eigen webshop. Het script houdt u van iedere bestelling op de hoogte per e-mail.

Wellicht zou u graag met een internetwinkel script aan de slag gaan. De link Een webwinkel beginnen verwijst naar een pagina met meer interesse informatie hierover. In het artikel leest u over de mogelijkheden die u met het script heeft. Met een dergelijk script kan de klant direct online afrekenen voor de bestelling. Elke keer ontvangt u een e-mail wanneer er producten worden besteld.

Die pagina bevat meer informatie over de vrijheid die een internetwinkel u geeft. U krijgt met een PHP script de complete controle over uw eigen internetwinkel. Elke wijziging die u via het beheerpaneel doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. U kunt afbeeldingen van de producten toevoegen binnen uw internetshop. Voor ieder product kunt u de categorie kiezen waar u het in wilt plaatsen. Een nieuwe rubriek voegt u via het beheerpaneel heel makkelijk toe aan uw internetshop.