Uw favoriete websites op een rij

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.