Verhoog uw inkomen met een affiliate website

Wilt u een extra inkomstenbron opzetten? U zou met een eigen affiliate webwinkel aan de slag kunnen gaan. Per keer dat iets via uw webwinkel wordt verkocht, ontvangt u een affiliate commissie. Om via affiliate marketing producten aan te bieden, kunt u zich bij een affiliate netwerk zoals Tradedoubler aansluiten. Geld verdienen wordt vrij eenvoudig met een eigen affiliate webwinkel. Op affiliate marketing webshop leest u hoe u kunt beginnen met uw eigen affiliate shop. Met behulp van een script brengt u zeer gemakkelijk wijzigingen aan, aan uw webwinkel.

Producten worden automatisch geplaatst binnen uw affiliate webwinkel. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Dit updaten van het productaanbod gebeurt iedere dag. Het per ongeluk weergeven van niet meer geldige acties, wordt zo voorkomen.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? De banners zijn via een beheerpaneel toe te voegen. Het beheerdersaccount kunt u tijdens de installatie van het systeem aanmaken. Met een script kunt u heel eenvoudig uw eigen affiliate webshop beginnen en onderhouden.