Verhoog uw inkomsten met een affiliate shop

Wilt u op een eenvoudige wijze beginnen met affiliate marketing, lees dan snel verder. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. Het toevoegen van de producten binnen uw affiliate shop kunt u middels het inladen van productfeeds doen.

U kunt met behulp van het meegeleverde paneel uw site volledig naar wens inrichten. Voor meer informatie is het aan te raden om de website affiliate webshop eens te bekijken. U kunt op deze website een script aanschaffen waarmee u eenvoudig kunt beginnen met affiliate marketing.

Niet alleen is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS pakket, ook is het belangrijk om webhosting te regelen voor uw website. De bestanden van het script plaatst u op de webhosting. Een eigen domein aanvragen is ook belangrijk voor het runnen van een eigen website.

Via de beheeromgeving kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw webwinkel aanpassen. in de beheeromgeving kunt u de rubrieken samenstellen voor uw webwinkel. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel aanpassen via de beheeromgeving. Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Technische kennis is niet echt vereist. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log.

Het toevoegen van productfeeds is niet moeilijk. Technische kennis is niet echt vereist. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.De in de affiliate feeds gebruikte rubrieken kunt u koppelen aan uw eigen rubrieken. Wilt u extra informatieve pagina’s opnemen in uw webwinkel, dan maakt u die zeer eenvoudig aan. U kunt op verschillende plekken informatieve teksten plaatsen met behulp van zogeheten content blokken.