Wil je een advertentie website runnen?

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Als u er voldoende verstand van heeft kunt u prima zelf iets programmeren. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Het is niet moeilijk om uw eigen marktplaats website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.Door een reeds bestaand PHP script te kopen, realiseert u een tijdsbesparing. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. De kosten voor het kopen van een klant en klaar script zullen lager uitvallen dan de kosten voor het inhuren van een PHP developer. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Is het kopen van zo een script een interessante mogelijkheid voor u? De pagina marktplaats script bezoeken is dan een slim idee. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.