Wil je een eigen adventiesite opbouwen?

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina marktplaats cms. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. Een site die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak en waarmee u inkomsten kunt genereren.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. U kunt de keywords en beschrijving van iedere rubriek instellen, wat goed is voor de vindbaarheid van uw site.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. U kunt eenvoudig een koppeling met een betaalprovider leggen.