Wilt u een marktplaats maken?

Wilt u zelf een advertentie website oprichten? Maar heeft u niet de specifieke kennis die daarvoor nodig is? Het is mogelijk om samen met een ontwikkelaar een dergelijke website te realiseren. Daarbij kan de advertentie website volledig op maat worden gemaakt.

Met het script waarover op marktplaats script kopen wordt geschreven, kunt u zelf een dergelijke site oprichten. U kunt de website als beheerder volledig naar wens aanpassen, met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. U kunt de kleuren aanpassen, evenals de op de website gebruikte rubrieken.

Betaalde rubrieken aanmaken is een andere mogelijkheid. Er zal bij de plaatsing van een dergelijke advertentie door een adverteerder moeten worden betaald. Via een koppeling met een payment provider kunt u betaalopties aanbieden. De betaling kan zo online worden verricht. Het script kan dan zelf ook controleren of de betaling is gelukt en de advertentie in de gewenste rubriek plaatsen.

Het script installeert u heel eenvoudig op een webhosting pakket. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website. Daarin kunt u voor de website relevante informatie invoeren. Bij elke advertentie wordt een formulier weergegeven waarmee bezoekers kunnen reageren. De adverteerder wordt bij iedere reactie per e-mail op de hoogte gesteld. De adverteerder kan zo per e-mail komen tot een afspraak met een koper.