Wilt u een marktplaats runnen?

Er zijn verschillenden soorten websites waarmee online inkomen te genereren is. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website. Een optie is zelf een PHP script programmeren. Verder zou u kunnen overwegen een marktplaats CMS script aan te schaffen. Met een bestaand script hoeft u zelf niet meer te programmeren.

U kunt geld vragen voor de plaatsing van advertenties in specifieke rubrieken. Bij commerciële rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Met een topadvertentie kan men voor een vaste periode bovenaan het overzicht van advertenties staan. Een script met deze functionaliteiten kunt u aanschaffen via de link die u op marktplaats script kopen kunt vinden.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. U heeft de mogelijkheid om tijdens de installatie de inloggegevens van het beheeraccount te kiezen. Er is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Het is ook niet per se nodig om iets te weten over websites maken om via de beheeromgeving aanpassingen te doen aan uw marktplaats website. Wat fijn aan een kant en klaar script is, is dat de noodzaak van het zelf programmeren er niet meer is. Verder is het niet nodig om een programmeur in te huren voor het bouwen van een PHP script. Ontwikkelen in PHP is dus niet meer nodig.